Tuesday, October 19, 2004

bad day

I had a very bad day today,first when we went to school we heard the sound of bombing near our school, and I didn't do well in my exam today, and in the 6th lesson we heard another sound of bombing, and dad was so near from it, but thank God he is ok, and when we reached home another bombs was near from my aunt's house, So all her windows were broken and the door need to be repaired, coz it 's not opening any more, and after these 3 bombs, there was another 3 bombs till now, all these bombs made me feel sad and after all that, when I came home Aya was not there, so the only thing that I did was sleeping and studaying and I am tired.
Tomorrow I have a poem written by omro'o al-kais, I think you've heard about this great poet,

وقد اغتدي والطير في وكناتها بمنجرد قيد الاوابد هيكل
مفر مكر مقبل مدبر معا كجلمود صخر حطه السيل من علي

5 comments:

Dalia M. said...

Ramadhan mubarak رمضان كريم

Fayrouz said...

I hope you and Najma stay safe. I'm glad your dad made it home safely.

You're in my prayers.

Mad Canuck said...

Hi hnk,

Sorry to hear about all the bombs. They mentioned them a little bit in the news, but not much (the best news coverage out of Mosul is really you and the other bloggers there).

I find it interesting how you had such a bad day, and yet you still had enough positive feelings left in you to talk about poetry and put the Garfield cartoon at the end of your post. You have a very positive outlook on life, and I wish there were more people like that in this world.

Is your aunt okay? She must have been really shaken up.

Shawn.

Anonymous said...

to all of the major RSS feed directories on the Internet.

Ankara Estetik Cerrah said...

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Ankara Burun Estetiği Doktoru.


Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara Meme Büyütme Doktoru yöntemi meme protezidir.


Ankara Lazer liposuction Doktoru konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.


Ankara Karın germe Doktoru ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.


Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara Migren ameliyatı Doktoru genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.


Ankara Meme dikleştirme Doktoru Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.