Monday, November 22, 2004


I took this picture last week. A quick description: Barbed wires in the street, two American soldiers pointing their guns somewhere..  Posted by Hello

4 comments:

Faisal ... said...

Assalaamualaikoum hnk

That's very brave of you.

Fayrouz said...

You did well with the camera considering you were in a moving car.

You're so brave. That's a giving :-)

Unknown said...

סוככי כבלים כשמם כן הם – סוככים המותקנים על כבלים המתוחים על מסגרת המכתיבה את צורת הסוכך. סוככים אלו נפוצים מאוד כפתרון יעיל ליצירת גזיבו ייחודי בעל חיפוי בד מרהיב ואף ניתן למוצאם בשלל צורות מרהיבות כיד הדמיון. סוככי כבלים זמינים בשני אופנים, סוכך הניתן לפתיחה והזהה על ידי הכבלים וסוכך קבוע. בד סוככי הכבלים עמיד בפני פגעי מזג האויר וקינת ה UV והינו אלסטי על מנת לעמוד במתיחה התמידית לאורך זמן רב.
פרגולות הן למעשה אמצעי הצללה וסיכוך המותאמות לחצר, לגינה למרפסת ולגג. פרגולות מיוצרות כיום מחומרים שונים כגון עץ, מתכת, חומרים פלסטים והשילובים שבינהם. את החומרים מהן עשויות הפרגולות השונות היצרנים מעבדים כך שיותאמו לעמידה רבת שנים כנגד פגעי מזג האויר השונים ובכדי שצבען לא ידהה. את הפרגולות השונות מיצרים בשלל עיצובים מרהיבים ובשילוב אלמנטים דקורטיבים. ניתן למצוא תצורות גג שונות כגון: גג מעוקל, גג בצורות שונות ובשיפועים שונים. כמו כן הפרגולות השונות מתהדרות בדוגמאות

Ankara Estetik Cerrah said...

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Ankara Burun Estetiği Doktoru.


Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara Meme Büyütme Doktoru yöntemi meme protezidir.


Ankara Lazer liposuction Doktoru konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.


Ankara Karın germe Doktoru ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.


Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara Migren ameliyatı Doktoru genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.


Ankara Meme dikleştirme Doktoru Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.